Welcome to Aad van der Klaauw fotografie en Poëzie   Click to listen highlighted text! Welcome to Aad van der Klaauw fotografie en Poëzie Powered By GSpeech
background

Privacyverklaring

Aad van der Klaauw,

gevestigd aan

J.F.Kennedystraat 17 7951 AG Staphorst,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.aadvanderklaauw.nl

J.F.Kennedystraat 17

7951 AG Staphorst

06-10749225

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Aad van der Klaauw verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Aad van der Klaauw verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om uw vragen te kunnen beantwoorden.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Aad van der Klaauw neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Aad van der Klaauw) tussen zit. Aad van der Klaauw gebruikt uitsluitend de volgende computerprogramma's of -systemen:

 

Joomla ( websitebeheer), Gimp (fotobewerking), Libreoffice (tekstverwerking)

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Aad van der Klaauw bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

(Categorie) persoonsgegevens, alleen Naam >maximaal 1 maand > Om te kunnen reageren

Enzovoort , uw tekst > maximaal 1 maand > Om te kunnen reageren

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

 

Aad van der Klaauw verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Aad van der Klaauw blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Aad van der Klaauw gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Aad van der Klaauw en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Aad van der Klaauw wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Aad van der Klaauw neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evelien

 

Kijk ook eens op de site van mijn dochter Evelien

 

Evelienvanderklaauw

Poëzie ( Poetry)

Naast fotograferen heb ik nog een hobby, namelijk het schrijven van gedichten.

Besides photographing, I also have a hobby, namely writing poetry.

 

 

Iktoon Zwolle

 

Dochter Evelien en ik deden mee aan de expositie van Ik Toon Zwolle 2018. De expositie was in het Academiehuis de Grote Kerk. Te Zwolle.

De expositie is gratis te bezichtigen van dinsdag 29 mei tot en met zondag 3 juni. Verscheidene beeldend kunstenaars zullen in deze week een deel van hun werk ten toon stellen. Dit jaar doen de volgende kunstenaars mee: 
Loes Hekkenberg, Marion Baars, Tina Bouwman-Vos, Evelien van der Klaauw, Joepe Bos, Willem Blok, Aad van der Klaauw, Coby Steenbergen en Marjo Looijen.

Zie :

 

Iktoon Zwolle

 

 

Zaterdag 14 april 2018 was ik te horen in het NPO radioprogramma de Taalstaat met mijn gedicht

over Zwolle, "Het Pelserbrugje". 

 

De Taalstaat 14 april 2018

NPO radio 1

Deze tekst kan ook worden voorgelezen, selecteer tekst en klik op het luidsprekertje 

Samen? Ja samen

 

Een droom

Schuifelt voor mijn ogen

Samen zijn wij allemaal sterk

Nederig buigen onze hoofden

Voor de zwakken

Zij groeien met ons mee.

Samen verslaan wij de geschiedenis

Samen spreken wij dezelfde taal

De taal die wij waren vergeten

De heide staat in bloei

In de oerpolder

Het is najaar

 

 Aad van der Klaauw

 Op 20 december 2017 verscheen mijn Engelstalige bundel "Take me along".

On 20 December 2017 my English-language collection "Take me along" appeared.

Take me along

 

 

Never alone

Never alone
At the crossroads of our lives
we have gone the same way
and never turn down.

When my eyes found yours,
Your heart stole mine,
We stood still for a moment,
to move forward
together.

One and one is two
Two are one
We are never alone

 

Here i declaim one of my English poems ( click on the word Everyone) :

Everyone

 

 

 

Op 27 mei 2017 is mijn derde bundel "U gaat met ons mee : kerkelijke gedichten" uitgekomen bij Uitgeverij Heijink in Hardenberg

    

Nu kopen

Op 18 januari 2017 is mijn tweede gedichtenbundel "Wat mij raakt" uitgekomen bij Uitgeverij  Heijink in Hardenberg.

 http://www.aadvanderklaauw.nl/administrator/index.php

 

Nu kopen

 

In 2015 heb ik mijn eerste bundel uitgegeven.

De bundel heet :

 Neem mij mee

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Heijink in Hardenberg en de boekhandels De Haan en Frans Nooren in Staphorst.

 

 

 

 Nu kopen

Zie ook :

 See also : 

Gedichten-freaks.nl

Gedichtensite

Ga voor mijn Engelstalige gedichten naar

Allpoetry Aklasta

 

 
 

Instagram

Aklasta

 

 

Instagram

Boerenhekken ( Farm fences)

 

 

Boerenhekken

2018  Aad van der Klaauw fotografie en Poëzie    globbers joomla templates
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech